may 19-21, 2017

dallas

DoubleTree Hotel Dallas/Richardson

Click here for more information about the attractions we'll be visiting on this tour!

Itinerary

Itinerary

FRIDAY, MAY 19, 2017

  • 5:00 pm – 7:00 pm REGISTRATION
  • 07:15 pm        Buses load at DoubleTree Hotel
  • 07:30 pm        Buses leave for Reindeer Manor
  • 08:00 pm        Haunt tour begins
  • 10:00 pm        Behind the Scenes Tour and After Party
  • 11:00 pm        Buses load back to DoubleTree Hotel

 Saturday, May 20, 2017

  • 8:15 am – 9:15 am REGISTRATION
  • 09:15 am    Buses load from the DoubleTree Hotel
  • 09:30 am    Buses leave for Dark Hour
  • 10:00 am    1 Hour Seminar*
  • 11:00 am    10 minute break
  • 11:10 am    1 Hour Seminar*
  • 12:10 am    10 minute break
  • 12:20 pm    1 Hour LUNCH at Dark Hour catered by Ye Old Butchershop
  • 01:30 pm    1 Hour Seminar*
  • 02:40 pm    10 minute break
  • 02:40 pm    1 Hour Seminar*
  • 03:40 pm    10 minute break
  • 03:50 pm    Back stage tours begin. Groups of 20 will tour Dark Hour with 10 minutes between groups. The tour takes 1-2 hours for show and back stage areas. While groups are queueing, Dark Hour will demonstrate some acting exercises that their cast use while entertainment/infotainment plays on the stage screen.
  • 04:30 pm    Dinner/After-Party Room available at Love and War Restaurant (directly across the parking lot from Dark Hour).
  • 06:00 pm    Dinner
  • 08:00 pm    Return to Dark Hour for the show (a shuttle will be provided for those who are unable to make the walk).
  • 09:15 pm    After-Party at Love and War Restaurant, featuring a Q&A With Allen Hopps and Lucy Moore.
  • 10:15 pm    Buses begin loading to return
  • 10:30 pm    Buses return to the DoubleTree Hotel

*You will choose the specific seminars you want to attend upon arrival at Dark Hour.

Sunday, May 21, 2017

  • 09:30 am        Transportation departs for Dark Hour*
  • 10:00 am        Classes begin
  • 04:00 pm        Classes end
  • 04:30 pm        Transportation leaves Dark Hour
  • 05:00 pm         Return to DoubleTree Hotel

*This will likely be a personal vehicle (not a bus). If you’ve signed up for Sunday, Rich Bianco will give you specifics at registration.

*PLEASE NOTE ALL TIMES ARE SUBJECT TO CHANGE

Registration Hours

6/19 FRI: 5:00 PM - 7:00 PM

6/20 SAT: 8:15 AM - 9:15 PM

FULL ITINERARY HERE

Contact Us

Questions while attending?

  • Rich Bianco 412-812-1773

Questions regarding the PHATES?

Questions regarding this website? Email savage@sinistervisions.com

What is the PHATES?

Each spring, the Premier Haunted Attractions Tour & Education Series will be an in-depth exploration of a remarkable haunted attraction, featuring a full show with behind the scenes access as well as special on-site seminars and workshops from the event producers and staff. Not only will you attend an amazing event, you'll learn from the skilled artists and craftspeople who make the magic happen. Other local attractions and additional days of specialized training and classes may even be offered before and after the primary event.

Subscribe via Email

Enter your email address to subscribe to this site and receive notifications of new posts by email.

Join 121 other subscribers